- Domov
- Mrazené
- Mrazené ryby
- Ryba More Zdravia Losos divý filety bez kože glazúrované 500 g
- Značka
- Ryba More Zdravia
- Veľkosť balenia
- 500
- Jednotka (voľný text)
- g
- Zloženie
- Losos divý / Oncorhynchus gorbuscha, filety bez kože, Ochranná glazúra z pitnej vody
- Webová adresa
- www.ryba.sk
- Kontakt
- RYBA Košice spol. s r.o.
- Informácie o alergénoch
-
- Ryby
- Obsahuje
- Krajina
-
- Krajina pôvodu
- Čína
- Druh skladovania
-
- Typ
- Zmrazené
- Typ balenia
-
- Typ
- Vrecko
- Štandardizovaná značka
-
- Značka
- Ryba More Zdravia
- Jednotka (špecificky)
-
- Jednotka (špecificky)
- Gramy
- Označenia materiálu balenia
-
- Označenie materiálu
- 4 - LDPE
- Príprava a použitie
- Skonzumujte po tepelnej úprave.
- Skladovanie
- Minimálna trvanlivosť do: viď dátum na obale. Zmrazené: viď dátum na obale. Skladovať pri mraziarenských teplotách -18 °C a menej. Po rozmrazení znovu nezamrazujte!
Podmienky skladovania v domácnosti:
-6 °C 1 týždeň
-12 °C 1 mesiac
-18 °C podľa dátumu minimálnej trvanlivosti. - Vrátiť
- RYBA Košice spol. s r.o.
Južná trieda 54
04001 Košice
Slovenská republika
www.ryba.sk - Recepty
- Losos na bylinkovom masle
Recept na prípravu:
Potrebujeme: 4 porcie lososa, 1 citrón, soľ, drvená rasca, bazalka, oregano, olivový olej, bylinkové maslo.
Porcie lososa umyjeme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 20 minút odležať. Po 20 minútach lososa osolíme, zľahka posypeme drvenou rascou, bazalkou a oreganom (prípadne aj inými bylinkami). Na panvici rozohrejeme malé množstvo olivového oleja a porcie lososa vložíme na rozpálenú panvicu. Lososa smažíme asi 5 minút z každej strany. Keď rybu obrátime, položíme na ňu plátok bylinkového masla. Hotové porcie ryby rozdelíme na taniere, pokvapkáme citrónom a podávame s varenými zemiakmi ochutenými taktiež bylinkovým maslom. - Adresa distribútora
- RYBA Košice spol. s r.o.
Južná trieda 54
04001 Košice
Slovenská republika
www.ryba.sk - Regulovaný názov produktu
- Ryba Losos divý - filety (Oncorhynchus gorbuscha), bez kože, glazúrované / hlbokozmrazené
- Adresa kontaktu
- Južná trieda 54
04001 Košice
Slovenská republika
- Logá tretích strán
- Food Safe
- Jazyky na balení
- Čeština, Maďarčina, Slovenčina
- Formát označenia alergénov
- Tučné
- Rozmery
-
- Výška regálu
- 337
- Šírka regálu
- 159
- Hĺbka regálu
- 44
- Podmienky skladovania
-
- Maximálna teplota °C
- -18
- Hmotnosť
-
- Brutto hmotnosť
- 512
- Číselná veľkosť
-
- Číselná veľkosť
- 500
- Hmotnosť po odkvapkaní
- 425
- Predaj jednotky
-
- Výška
- 337
- Šírka
- 159
- Hĺbka
- 44
- Pôvod
-
- Oblasť rybolovu
- Ulovené v mori, lovná oblasť FAO 61 Severozápadný Tichý oceán
- Metóda rybolovu
- Kategória rybárskeho výstroja použitého pri rybolove: vakové siete
- Dodatočný popis
- Krajina pôvodu: Čína
- Rozklad popisu
-
- Funkčné meno
- Filety
- Variant
- Losos divý bez kože glazúrované
- Pokyny pre prípravu
-
- Grilovanie (Zmrazené
- 10 min./každá strana.
- Rúra na pečenie (Zmrazené
- 180°C 20 min.
- Vysmážanie (Zmrazené
- 5 min./každá strana.
Výživové hodnoty
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energia | 492 kJ / 116 kcal |
Tuky | 3,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,6 g |
Sacharidy | 0,0 g |
Z toho cukry | 0,0 g |
Bielkoviny | 20,0 g |
Soľ | 0,07 g |