- Domov
- Chladené
- Mliečne a chladené produkty
- Smotana sprejová
- Rajo Šľahačka z lahodnej smotany 250 g
- Značka
- Rajo
- Veľkosť balenia
- 250
- Jednotka (voľný text)
- g
- Zloženie
- Smotana 80 %, Glukózový sirup 12 %, Cukor 4 %, Hnací plyn: oxid dusný, Sušené odtučnené mlieko, Emulgátory: E 471, E 472a, Stabilizátory: fosforečnan sodný, karagénan, Aróma: vanilín, Tuk 17 %
- Telefonická podpora
- +421 2 49 225 500
- Webová adresa
- www.rajo.sk
- Kontakt
- RAJO a.s.
- Informácie o alergénoch
-
- Mlieko
- Obsahuje
- Druh skladovania
-
- Typ
- Pri izbovej teplote
- Typ balenia
-
- Typ
- Aerosól
- Štandardizovaná značka
-
- Značka
- Rajo
- Jazyk produktu
-
- Údaje v jazyku
- Slovenčina
- Hlavný jazyk popisu
- Slovenčina
- Jednotka (špecificky)
-
- Jednotka (špecificky)
- Gramy
- Vypočítaná výživová hodnota - radenie
-
- Schéma
- Regulácia EÚ č. 1169/2011
- Ďalšie informácie
- e 241 ml.
- Adresa výrobcu
- RAJO a.s.
Studená 35
823 55 Bratislava
Slovenská republika - Príprava a použitie
- Návod na použitie:
1. Pred použitím 3 až 4 hod. chladiť.
2. Pred každým použitím pretrepať.
3. Pri zdobení držať dózu otvorom zvisle dolu.
4. Hneď po použití striekaciu dýzu vyklopiť, vyčistiť prúdom vody a vysušiť. - Skladovanie
- Skladujte pri teplote od 4 °C do 24 °C. Po prvom použití skladujte pri teplote od 2 °C do 8 °C a spotrebujte v priebehu 7 dní.
- Vrátiť
- RAJO a.s.
Studená 35
823 55 Bratislava
Slovenská republika
Zákaznícky servis +421 2 49 225 500
www.rajo.sk - Bezpečnostné upozornenie
- Pozor: Nádoba je pod tlakom: pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčite. Neprepichujte alebo nespaľujte ju, a to ani po spotrebovaní obsahu. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50 °C/122 °F. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Technicky podmienené: v dóze vždy zostane malý zvyšok obsahu. - Recepty
- Recept na bábovku na obrázku
30 dkg polohrubej múky
30 dkg práškového cukru
1 vanilkový cukor
1/2 prášku do pečiva
1,5 dl studenej vody
1,5 dl oleja, štipku soli
6 vajec
doba prípravy 20 min.
doba pečenia 40-60 min.
Ako na to:
Práškový a vanilkový cukor a žĺtka zo 6 vajec dobre vymiešame do penista. Pridáme vodu - miešame a pomaly pridávame olej. V múke zamiešame prášok do pečiva, potom múku aj s vyšľahanými bielkami pridáme do misy a veľmi opatrne to všetko zmiešame. Túto zmes nalejeme do vymastenej a múkou posypanej bábovkovej formy. Bábovku môžeme servírovať ozdobenú Rajo šľahačkou a jahodami. - Regulovaný názov produktu
- Smotanový dezert na šľahanie s vanilkovou príchuťou, sladený. Ošetrené UHT.
- Kontaktná adresa
- Studená 35
823 55 Bratislava
Slovenská republika
- Priemerné rozmery
- Priemerné rozmery
- Jazyky na balení
- Slovenčina
- Formát označenia alergénov
- Tučné
- Rozmery
-
- Výška regálu
- 221
- Šírka regálu
- 58
- Hĺbka regálu
- 58
- Podmienky skladovania
-
- Minimálna teplota °C
- 4
- Maximálna teplota °C
- 24
- Hmotnosť
-
- Brutto hmotnosť
- 330
- Číselná veľkosť
-
- Číselná veľkosť
- 250
- Predaj jednotky
-
- Výška
- 221
- Šírka
- 58
- Hĺbka
- 58
- Rozklad popisu
-
- Funkčné meno
- Šľahačka
- Variant
- Z lahodnej smotany
Výživové hodnoty
na 100 ml výrobku: | |
---|---|
Energia | 964 kJ / 231 kcal |
Tuky | 17 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 10 g |
Sacharidy | 17 g |
z toho cukry | 10 g |
Bielkoviny | 2,7 g |
Soľ | 0,13 g |